Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sieraden

Poseidon

Sieraden De sieraden die ik ontwerp, drukken mijn gevoelens uit. Het vertegenwoordigt mij als kunstenaar, ontwerper en ook als persoon. De aanleiding om Poseidon te creëren was in de donkerste uren van mijn leven toen ik me bang en kwetsbaar voelde en bescherming nodig had. Ik heb deze collectie voornamelijk ontworpen om te gebruiken in zelfverdediging. Hoewel dat idee tijdens dit project is vervaagd, bestaat het nog steeds. Poseidon (de god van de zee en "Earth-Shaker" van aardbevingen in de Griekse mythologie) is mijn eerste officiële collectie en is gericht op sterke vrouwen, bedoeld om de drager het gevoel van macht en vertrouwen te geven.

Naam van het project : Poseidon, Naam van de ontwerper : Samira Mazloom, Naam van de cliënt : samirajewellery.

Poseidon Sieraden

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.