Design tijdschrift
Design tijdschrift
Usb Flash Drive

Frohne eClip

Usb Flash Drive eClip is 's werelds eerste paperclip USB-flashdrive met een metrische liniaal. eClip ontving de Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip is lichtgewicht, past op uw sleutelhanger en functioneert als een paperclip om uw papieren, bonnen en geld te ordenen. eClip beschermt persoonlijke gegevens, intellectueel eigendom, werkgeversgegevens, medische gegevens en handelsgeheimen met beveiligingssoftware. eClip is ontworpen door Frohne in Florida. De gouden geheugenconnector is schokbestendig, krasbestendig, waterbestendig, alcoholbestendig, stofbestendig, roestbestendig en elektromagnetisch bestendig.

Naam van het project : Frohne eClip , Naam van de ontwerper : Derrick Frohne, Naam van de cliënt : Frohne.

Frohne eClip  Usb Flash Drive

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.