Design tijdschrift
Design tijdschrift
Groeiende Lamp

BB Little Garden

Groeiende Lamp Dit project stelt voor om dit nieuwe gebruik te ondersteunen dat een vollere zintuiglijke kookervaring biedt. BB Little Garden is een stralend groeiende lamp, die de plaats van aromatische planten in de keuken opnieuw wil bezoeken. Het is een volume met duidelijke lijnen, als een echt minimalistisch object. Het strakke ontwerp is speciaal bestudeerd om zich aan te passen aan een verscheidenheid aan binnenomgevingen en een speciale noot te geven aan de keuken. BB Little garden is een raamwerk voor planten, de zuivere lijn vergroot ze en stoort de lezing niet.

Naam van het project : BB Little Garden, Naam van de ontwerper : Martouzet François-Xavier, Naam van de cliënt : Hall Design.

BB Little Garden Groeiende Lamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.