Design tijdschrift
Design tijdschrift
Volautomatische Theemachine

Tesera

Volautomatische Theemachine De volautomatische Tesera vereenvoudigt het proces van theebereiding en zet een sfeervol podium voor het zetten van thee. De losse thee wordt afgevuld in speciale Potten waarin, uniek, zettijd, watertemperatuur en de hoeveelheid thee individueel kunnen worden aangepast. De machine herkent deze instellingen en zet volautomatisch de perfecte thee in de doorzichtige glazen kamer. Nadat de thee is uitgeschonken, vindt een automatisch reinigingsproces plaats. Een geïntegreerd dienblad kan worden verwijderd om te serveren en kan ook als klein fornuis worden gebruikt. Of het nu een kopje of een pot is, uw thee is perfect.

Naam van het project : Tesera, Naam van de ontwerper : Tobias Gehring, Naam van de cliënt : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera Volautomatische Theemachine

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.