Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel, Stapelstoel

xifix-one

Stoel, Stapelstoel Het ontwerp is gebaseerd op het vereiste minimum van fysica en materiaal, meervoudig gebruik, binnen-buiten, hoekstoel, stapelstoel, rond-zacht, Feng Shui. De gewichtdragende constructie bestaat uit een enkele, eindeloze buis. De zitting is op twee axiale punten gefixeerd en ligt bovenop een derde punt van de constructie. Door de axiale bevestigingspunten aan het frame kan de zitting naar achteren worden geklapt en kunnen de stoelen in elkaar worden gestapeld. De stoel is eenvoudig te verwijderen, ander materiaal, bekleding, vorm, kleur en design kunnen worden verwisseld.

Naam van het project : xifix-one, Naam van de ontwerper : Juergen Josef Goetzmann, Naam van de cliƫnt : Creativbuero.

xifix-one Stoel, Stapelstoel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.