Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transportverpakking

The Cube

Transportverpakking Ons kenmerkende product The Cube is een Open Architecture Crating System dat een gepatenteerde disruptieve technologie is binnen de verpakkingsindustrie; Het is de enige marktoplossing die is ontworpen om van het laden van producten aan het einde van de productielijn van een fabrikant naar een bestelwagen te gaan en ook rechtstreeks naar de verkoopvloer van de detailhandel of distributeurs van veel verschillende industrieën, waardoor oververpakkingen worden verminderd en kostenlagen worden geëlimineerd . Het was het eerste verpakkingsontwerp dat voldeed aan de milieu- en ISTA-testrichtlijnen van Walmart.

Naam van het project : The Cube, Naam van de ontwerper : Luis Felipe Rego, Naam van de cliënt : Smart Packaging Systems.

The Cube Transportverpakking

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.