Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lounge Stoel

Opa

Lounge Stoel De mooie en eigenaardige vorm van een enkele roestvrijstalen buis die het meubilair vorm geeft, maakt deze fauteuil zo interessant. De buigbuis en het gebogen multiplex die de stoel vormen, maken hem zeer elastisch en comfortabel. Het ontwerp voelt erg licht en delicaat aan.

Naam van het project : Opa, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cliënt : .

Opa Lounge Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.