Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom

From The Future

Showroom Showroom: In de showroom zijn trainingsschoenen en sportartikelen te zien die met injectietechnologie zijn vervaardigd. De plaats, ziet eruit alsof vervaardigd met spuitgietpersen. Bij de fabricagemethode van de plaats worden meubelstukken alsof ze samenkomen en vervaardigd in spuitgietmatrijs om het geheel te genereren. Grove naaisporen die aan het plafond zijn, verzachten de alle technologische visualiteit.

Naam van het project : From The Future, Naam van de ontwerper : Ayhan Güneri, Naam van de cliënt : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Showroom

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.