Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Iwan Residence

Woonhuis Dit project is een luxe luxe residentie die eigendom is van een klant met een enorme voorliefde voor de allernieuwste hedendaagse ontwerpen, maar met een diepe genegenheid voor de glamoureuze islamitische flair. Dit was een kans om een lang gewenst doel en ambitie te implementeren om deze twee gediversifieerde stijlen samen te voegen en een ongeremd gevoel en bewustzijn van fusie tussen deze thema's te behouden. Het lijkt meer op de vermenging van verschillende werelden, ideologieƫn en tijdperken - de sciencefiction mentale beelden van het historische paleis van 1000 nachten dat een enorme facelift ondergaat in de 21e futuristische uitstraling.

Naam van het project : Iwan Residence, Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliƫnt : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Woonhuis

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.