Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tweezitter

Mowraj

Tweezitter De Mowraj is een tweezitter die ontworpen is om de geest van etnische Egyptische en gotische stijlen te belichamen. De vorm is afgeleid van de Nowrag, de Egyptische versie van de dorsslee die is veranderd om de gotische flair te belichamen zonder de etnische antediluviaanse essentie in gevaar te brengen. Het ontwerp is zwart gelakt met etnisch-Egyptische handgemaakte gravures op beide armen en benen, evenals rijke fluwelen bekleding met bouten en trekringen waardoor het een middeleeuws gegooide gotische uitstraling heeft.

Naam van het project : Mowraj , Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliƫnt : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Tweezitter

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.