Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bevestigbare Wegklapbare Tafel

Ergo-table for bed

Bevestigbare Wegklapbare Tafel De tafel kan in een bepaalde hoek draaien om onder het bed / compartiment te passen voor maximale ruimte en op een bruikbare manier te openen. In staat om een paar draaifuncties te hebben die zich op 2 vlakken bevinden om de gebruiker gemakkelijk te kunnen zwaaien. Het kan helpen bij het oplossen van mogelijke problemen bij het direct op het bed plaatsen van de laptop of soortgelijke apparaten die de luchtstroom tegenhouden. In ergonomisch opzicht biedt de Swing-tafel de gebruiker een goed montageoppervlak om te voorkomen dat hij op de schoot van de gebruiker wordt gedrukt. Terwijl het lichaam de voorkeurshouding heeft, zwaait de tafel naar hem / haar met behoud van comfort. Het gebruik van een tafel is ook geschikt voor mensen met een handicap.

Naam van het project : Ergo-table for bed, Naam van de ontwerper : Ivan Paul B. Abanilla, Naam van de cliënt : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Bevestigbare Wegklapbare Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.