Design tijdschrift
Design tijdschrift
Theeservies

Wavy

Theeservies Geïnspireerd door travertijnterrassen in de natuur, is Wavy een theeservies dat je een unieke thee-ervaring zal bezorgen. De innovatieve handvatten zijn ontwikkeld om comfortabel in uw handen te liggen. Door de beker met je handpalmen te nestelen, zul je ontdekken dat deze zich als een waterlelie ontvouwt en je naar een moment van rust leiden.

Naam van het project : Wavy, Naam van de ontwerper : Patricia Sheung Ying Wong, Naam van de cli├źnt : Patricia Wong.

Wavy Theeservies

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.