Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interactie Tandenborstel

TTONE

Interactie Tandenborstel TTone is een interactieve tandenborstel voor kinderen, die muziek speelt zonder traditionele batterijen. TTone vangt de kinetische energie op die wordt geproduceerd door de poetsactie. Het concept is om het poetsen interessanter te maken voor het kind en tegelijkertijd gezonde gewoonten op het gebied van mondhygiëne te ontwikkelen. De muziek komt van de vervangbare borstel. Wanneer de borstel wordt vervangen, krijgen ze samen met de nieuwe borstel een nieuw muzikaal deuntje. De muziek vermaakt het kind en moedigt hen aan om op het juiste moment te poetsen, terwijl de ouders ook weten of hun kind de poetstijd heeft voltooid of niet.

Naam van het project : TTONE, Naam van de ontwerper : Nien-Fu Chen, Naam van de cliënt : Umeå Institute of Design .

TTONE Interactie Tandenborstel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.