Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hanglamp

Prometheus ILight

Hanglamp Het project legt het moment vast waarop Prometheus kennis van de goden heeft gestolen, zodat hij deze met de mensheid kan delen. Het is ontworpen om te dienen als een beschermende schaal. Het licht van de bol is warm omdat het maar een fractie is. De kubus vertegenwoordigt de bron, de goden zelf en is voorzien van een strip leds die koud licht opwekken, de grens tussen de twee niveaus van bestaan en perceptie.

Naam van het project : Prometheus ILight, Naam van de ontwerper : Ionut Sur, Naam van de cli├źnt : Ionut Sur.

Prometheus ILight Hanglamp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.