Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Stoel

charchoob

Multifunctionele Stoel Door de kubusvorm blijft het product in alle richtingen stabiel en in balans. Bovendien is het drieweggebruik van het product in formele, informele en vriendelijke etiquette alleen mogelijk door de stoelen 90 graden te draaien. Dit product is zo ontworpen dat het zo licht mogelijk wordt gehouden (4 kg), rekening houdend met alle aspecten van de functionaliteit. Dit doel is bereikt door te kiezen voor lichtgewicht materialen en heilige frames om het gewicht van het product zo laag mogelijk te houden.

Naam van het project : charchoob, Naam van de ontwerper : Arash Shojaei, Naam van de cliƫnt : Arshida.

charchoob Multifunctionele Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.