Design tijdschrift
Design tijdschrift
Armatuur

Cubeoled

Armatuur Diepte, transparantie en contrast - CUBE | OLED interpreteert deze fundamenten van zichtbaar licht in een puur, monolithisch ontwerp. 12 transparante organische lichtgevende diode (OLED) panelen zijn gerangschikt in een orthogonaal coƶrdinatensysteem en gelamineerd tussen 8 optische / heldere kristalglasblokjes. Via transparante circuitpaden die op de binnenste glasoppervlakken worden aangebracht, worden de geassembleerde OLED-panelen in de monoliet van stroom voorzien. Wanneer geactiveerd, transformeert de integrale array deze transparante kubus in een omni-directionele lichtbron.

Naam van het project : Cubeoled, Naam van de ontwerper : Markus Fuerderer, Naam van de cliƫnt : Markus Fuerderer.

Cubeoled Armatuur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.