Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wiellader

Arm Loader

Wiellader Een lader die meestal op een oneffen ondergrond functioneert, kan ervoor zorgen dat de bestuurder ernstige reisziekte krijgt en ook snel vermoeid raakt. De 'ARM LOADER' zorgt echter voor de herkenning van de coƶrdinaatpunten op de grond en helpt de bestuurdersstoel stabiel te zijn en niet te wankelen. Daarom helpt het de bestuurder om zich niet moe te voelen en kan hij zijn werk veilig uitvoeren.

Naam van het project : Arm Loader, Naam van de ontwerper : Hoyoung Lee, Naam van de cliƫnt : DESIGNSORI.

Arm Loader Wiellader

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.