Design tijdschrift
Design tijdschrift
Poster

50s news-gift paper

Poster Terugkomend op de tijd dat retailers in Singapore kranten gebruikten om goederen in te pakken, roept dit op de jaren 50 geïnspireerde cadeaupapier nostalgische herinneringen op aan die tijd. Die voorpaginanieuws en topverhalen uit de jaren vijftig vormen ook een interessante identiteitsbron en helpen de jongere generatie het heden met het verleden te verbinden. De levendige Chinese typografie die op het oude krantenpapier is aangebracht, zorgt voor een mix van traditioneel en hedendaags, terwijl het een geheel nieuwe aantrekkingskracht creëert en een cadeaupapier dat geschikt is voor elke gelegenheid. Ze kunnen ook als posters worden weergegeven.

Naam van het project : 50s news-gift paper, Naam van de ontwerper : Jesvin Yeo, Naam van de cliënt : Chinatown Business Association.

50s news-gift paper Poster

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.