Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

xifix2base arm-chair-one

Fauteuil Het ontwerp van de fauteuil is gebaseerd op het vereiste minimum aan fysica en materiaal - gerealiseerd door één eindeloze buis. De stabiliteit wordt bereikt door de lusvorm. Er zijn geen verdere constructies en verbindingen nodig. Het is een gezellige fauteuil - zonder versieringen en extra constructies. Het is samengesteld uit een metalen rek en een zitting, waardoor verschillende materialen zoals hout, metaal, leer, stof of rotan - buitenshuis mogelijk zijn. Hij is bedoeld voor ontspannende ruimtes zoals woonkamers, wachtzones, kantoren en lounges - binnen en buiten.

Naam van het project : xifix2base arm-chair-one, Naam van de ontwerper : Juergen Josef Goetzmann, Naam van de cliënt : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Fauteuil

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.