Design tijdschrift
Design tijdschrift
Open Serviesgoed

Osoro

Open Serviesgoed Het innovatieve karakter van OSORO is het combineren van de kwaliteit van hoogwaardig verglaasd porselein en de typische ivoorkleurige glanzende schil met de functie die geschikt is voor het bewaren van voedsel in de koelkast of vriezer en voor koken met stoomoven of magnetron. De eenvoudige, modulaire vorm met zijn verschillende elementen is plaatsbesparend stapelbaar, flexibel te combineren en af te sluiten met een meerkleurige siliconen O-Sealer of O-Connector zodat etenswaren erin goed gesloten blijven. OSORO kan universeel worden gebruikt, waardoor de behoefte aan ons dagelijks leven overbodig wordt.

Naam van het project : Osoro, Naam van de ontwerper : Narumi Corporation, Naam van de cliënt : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Open Serviesgoed

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.