Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beeldende Kunst

Loving Nature

Beeldende Kunst Loving nature is een project van kunstwerken die verwijzen naar liefde en respect voor de natuur, voor alle levende wezens. Op elk schilderij legt Gabriela Delgado speciale nadruk op kleur, waarbij ze zorgvuldig elementen kiest die met harmonie versmelten om een weelderige maar eenvoudige afwerking te bereiken. Het onderzoek en haar oprechte liefde voor design geven het een intuïtief vermogen om levendige gekleurde stukken te maken met spotelementen, variërend van fantastisch tot ingenieus. Haar cultuur en persoonlijke ervaringen vormen de composities tot unieke visuele verhalen, die elke sfeer zeker zullen verfraaien met natuur en vrolijkheid.

Naam van het project : Loving Nature, Naam van de ontwerper : Gabriela Delgado, Naam van de cliënt : GD Studio C.A.

Loving Nature Beeldende Kunst

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.