Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beperkte Serie Exclusieve Wijnen

Echinoctius

Beperkte Serie Exclusieve Wijnen Dit project is in veel opzichten uniek. Het ontwerp moest het unieke karakter van het product in kwestie weerspiegelen - exclusieve auteurwijn. Bovendien was er een vereiste om de diepe betekenis in de naam van het product over te brengen - overtreffende trap, zonnewende, contrast tussen dag en nacht, zwart en wit, open en obscuur. Het ontwerp had de bedoeling om het geheim te weerspiegelen dat in de nacht verborgen is: de schoonheid van de nachtelijke hemel die ons zo verbaast en het mystieke raadsel verborgen in de sterrenbeelden en de dierenriem.

Naam van het project : Echinoctius, Naam van de ontwerper : Valerii Sumilov, Naam van de cli├źnt : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Beperkte Serie Exclusieve Wijnen

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.