Design tijdschrift
Design tijdschrift
Posters

Disease - Life is Golden

Posters Dit project is ontstaan uit de wens om enkele concepten te creëren die een sociale omgeving op een ongebruikelijke manier kunnen beschrijven en de kijker op een vriendelijke manier kunnen sensibiliseren. Het idee erachter is om ziekten te nemen en ze visueel aantrekkelijk en intrigerend te maken. Ziekte is iets ergs, maar het kan op een andere manier worden gezien.

Naam van het project : Disease - Life is Golden, Naam van de ontwerper : Giuliano Antonio Lo Re, Naam van de cliënt : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Posters

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.