Design tijdschrift
Design tijdschrift
E-Cormmerce-Website

Noritake

E-Cormmerce-Website Een jaar geleden gemaakt, dit was een vlaggenschip voor plat design, toen plat design niet populair was. Dit ontwerp heeft tegelopmaak voor producten en het rastersysteem van de hele site. Ik creëerde ook de unieke branding in de voettekst met subtiele, maar gedetailleerde typografie. Dit websiteconcept was bedoeld om een eenvoudig, elegant ontwerp te creëren dat logisch was met de juiste witruimte en platte ontwerpelementen.

Naam van het project : Noritake, Naam van de ontwerper : Jade(Jung Kil) Choi, Naam van de cliënt : Noritake.

Noritake E-Cormmerce-Website

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.