Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lounge Stoel

Riza Air

Lounge Stoel Eigentijdse designstoel geschikt voor loungeruimtes van clubs, woningen en hotels. Gemaakt met een organische look-structuur aangevuld met een speciaal raster op de rug, wordt de Riza-stoel alleen gerealiseerd met duurzaam massief hout en natuurlijke vernissen. De ontwerpinspiratie komt van het werk van de Catalaanse architect Antoni Gaudí en de erfenis die de modernistische architect in Barcelona achterliet, altijd geïnspireerd op natuurelementen en organische look.

Naam van het project : Riza Air, Naam van de ontwerper : Thelos Design Team, Naam van de cliënt : Thelos.

Riza Air Lounge Stoel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.