Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kraan Wastafelmengkraan

Smooth

Kraan Wastafelmengkraan Het ontwerp van de Smooth kraan wastafelmengkraan is geïnspireerd op de puurste vorm van een cilinder, die een natuurlijk uitvloeisel vormt van de pijp waar deze stroomt totdat deze de gebruiker bereikt. We wilden de gebruikelijke complexe vormen van dit soort producten deconstrueren, resulterend in een gladde cilindrische en vrij minimalistische vorm. De strakke look die door de lijnen wordt veroorzaakt, wordt behoorlijk verrassend wanneer dit object zijn functie als gebruikersinterface krijgt, want dit is een model dat een dynamisch design combineert met de perfecte functionaliteit van een wastafelmengkraan.

Naam van het project : Smooth, Naam van de ontwerper : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Naam van de cli├źnt : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Kraan Wastafelmengkraan

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.