Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

Baralho

Fauteuil De Baralho fauteuil heeft een opvallend eigentijds design samengesteld met pure vormen en rechte lijnen. Gemaakt van vouwen en lassen op de plaat van geborsteld aluminium, valt deze fauteuil op door zijn gewaagde pasvorm die de sterkte van het materiaal uitdaagt. Het is in staat om schoonheid, lichtheid en de precisie van lijnen en hoeken samen te brengen in één element.

Naam van het project : Baralho, Naam van de ontwerper : FLÁVIO MELO FRANCO, Naam van de cliënt : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Fauteuil

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.