Design tijdschrift
Design tijdschrift
Salontafel En Eettafel

Air table

Salontafel En Eettafel De manier waarop het gemakkelijk van een lage salontafel naar een volle eettafel of zelfs een bureau kan gaan, is best interessant. De metalen pijpen kunnen door rotatie in twee verschillende standen worden gezet. De houten planken worden gedraaid door scharnieren waarmee je het oppervlak van de tafel vergroot. De naam van dit meubel is geïnspireerd op de MacBook Air vanwege het lichte gevoel, zowel fysiek als visueel.

Naam van het project : Air table, Naam van de ontwerper : Claudio Sibille, Naam van de cli├źnt : M3 Claudio Sibille.

Air table Salontafel En Eettafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.