Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring En Oorbel

Droplet Collection

Ring En Oorbel De Droplet sieradencollectie is geïnspireerd op de sereniteit en schoonheid van waterdruppels. Door 3D-ontwerp en traditionele werkbanktechniek te combineren, onderzoekt het de vorming van druppeltjes op een blad. De gepolijste 925 zilveren afwerking bootst het reflecterende oppervlak van de waterdruppel na, terwijl zoetwaterparels ook speels in het ontwerp zijn geïntegreerd. Elke hoek van de ring en oorbellen vertoont een andere formatie, waardoor het ontwerp veelzijdig blijft.

Naam van het project : Droplet Collection, Naam van de ontwerper : Lisa Zhou, Naam van de cliënt : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Ring En Oorbel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.