Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hotel

Sheraton Bursa

Hotel De animatie zou een breed scala aan modellen moeten zijn die elk onderdeel van het hotel begeleiden. Verschillende gemeenschappelijke ruimtes, waaronder de lobby, conferentieruimtes, het hoofdrestaurant, het Fitness & Spa Center, het Turkse bad en VIP Turkse baden, massageruimtes , de executive lounge, het zwembad, de rustkamers en bovendien standaard kamers, suites, de presidentiële suite werden gemodelleerd in 4 maanden. belangrijk element bij de introductie van Sheraton Bursa.

Naam van het project : Sheraton Bursa, Naam van de ontwerper : Ayhan Güneri, Naam van de cliënt : SHERATON BURSA / ATOLYE A MIMARLIK.

Sheraton Bursa Hotel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.