Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

Kalamis Liman Restaurant

Restaurant Kalamis Liman Restaurant is ontworpen door Atölye A Architecture. Voor de presentatie van het project was een animatiefilm nodig. Het doel van de animatiefilm, die was voorbereid door Ayhan Güneri Architects, weerspiegelde het realisme van het restaurant. uur.Projectpresentatie voorbereid voor de animatie, 3dsmax, v-ray-programma's; xeon 16-core 48 GB RAM Dell workstation hardware werd gebruikt.

Naam van het project : Kalamis Liman Restaurant, Naam van de ontwerper : Ayhan Güneri, Naam van de cliënt : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restaurant

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.