Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bijzettafel

Chezca

Bijzettafel Chezca is een bijzettafel die u helpt bij het verzamelen van alle items die normaal gesproken rondslingeren tijdens het werken. Ontworpen voor kleine ruimtes, neemt het minimale ruimte in beslag en kan het overal in huis worden geplaatst. Het werkt als een knooppunt voor alle kleine voorwerpen en gadgets, waardoor alles in het zicht en handig blijft. Het heeft een bovenoppervlak voor kleine items, een vooroppervlak voor het bewaren van tijdschriften en laptops tijdens het opladen, en een verborgen plek aan de achterkant om uw WIFI-router te bewaren en uw kabels te ordenen. Chezca biedt ook verschillende stopcontacten die afzonderlijk kunnen worden uitgetrokken of discreet aan de zijkant kunnen worden opgehangen wanneer ze niet worden gebruikt.

Naam van het project : Chezca, Naam van de ontwerper : Andrea Kac, Naam van de cliënt : KAC Taller de Diseño.

Chezca Bijzettafel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.