Design tijdschrift
Design tijdschrift
Reclameposter

Amal Film Festival

Reclameposter De poster is geïnspireerd op het vrolijke feest op festivals. Het ontwerp is gemaakt om de verschillen in de rijke Spaanse cultuur te omarmen en te vieren. Aangezien Spanje een multicultureel land is dat rijk is aan geschiedenis en identiteit, is de poster ontworpen om de hoop tussen Europeanen en Arabieren, moslims en christenen te benadrukken. Het project is ontworpen in Barnbrook studio, Londen, Verenigd Koninkrijk. Het duurde 1 week om de poster te laten ontwerpen. De gebruikte kleuren, lettertypen en symbolen zijn geïnspireerd op de kruising tussen de Spaanse en Arabische culturen.

Naam van het project : Amal Film Festival, Naam van de ontwerper : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Naam van de cli├źnt : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reclameposter

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.