Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

ICICLE

Stoel Ik denk dat de stoelen de belangrijkste en meest persoonlijke leden van het interieurontwerp zijn. Ook heeft het buitengewone rollen binnen en buiten. Stoelen zijn altijd een plek om te zitten, rusten en ontspannen terwijl je reikt. Bovendien heeft iedereen hier een goed gevoel bij Wat zou er gebeuren als het veilige en lieftallige deel waarop u vertrouwt gewelddadige en onzekere elementen worden? Dit is het gevoel dat ik wil laten zien.

Naam van het project : ICICLE, Naam van de ontwerper : Ali Alavi, Naam van de cliƫnt : Ali Alavi design.

ICICLE Stoel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.