Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafellamp

M.T.F. ( My True Friend)

Tafellamp Het unieke van MTF (My True Friend) lamp in de vorm van een hond is dat hij ten eerste in bijna elk interieur past, van de vrolijke, warme kinderkamer en eindigend met een koud officieel werkkantoor. Ten tweede heeft het een unieke combinatie van materialen - hout, plastic, metaal, glas dat een fusiestijl creƫert. Het derde unieke kenmerk is dat niet alle lampen een zwenkarm kunnen hebben met 360 graden en vrij kantelen vanuit elke hoek. Ook biedt onze lamp de mogelijkheid van een stevige bevestiging met de comfortabele ergonomische sloten.

Naam van het project : M.T.F. ( My True Friend), Naam van de ontwerper : Taras Zheltyshev, Naam van de cliƫnt : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Tafellamp

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.