Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wandhangende Wc-Pan

4Life

Wandhangende Wc-Pan 4life toiletpot neemt zijn plaats in badkamer in met zijn solide vorm en functioneel gebruik als nieuw beeld van karakteristieke dominantie. Milieuvriendelijke toiletpot maakt zowel indruk door zijn esthetiek als door zijn respect voor de natuur… De algemene benadering in de Slim Seat Cover Set Het ontwerp van eenvoudig demonteerbare toiletbrilsets met vergrendelingsmechanisme bestaat uit functieknoppen die in het binnenste deel van de coverset worden geplaatst. Knoppen die door de gebruiker worden aangeraakt, worden op de plaatsen geplaatst die het moeilijkst vies worden, dus dit levert een extra voordeel op met betrekking tot hygiëne.

Naam van het project : 4Life, Naam van de ontwerper : SEREL Seramic Factory, Naam van de cliënt : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Wandhangende Wc-Pan

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.