Design tijdschrift
Design tijdschrift
Servies Voor Kinderen

Nyx

Servies Voor Kinderen Collaborative design heeft grenzeloze grenzen en was de bron van dit project. Nyx Kids-servies is een unieke samenwerking tussen een 10-jarige jongen Elijah Robineau en een getalenteerde ontwerper Alex Petunin. Als kinderen hebben we prachtige dromen, maar als volwassenen hebben we geleerd om grenzen en grenzen te stellen aan de echte wereld. De speelse serviescollectie, ontwikkeld onder het futuristische merk YORB DESIGN, heeft ook een zeer unieke eigenschap om volledig op maat gemaakt ontwerp mogelijk te maken. De gebruiker kan on-line zijn eigen patroon, kleur en vorm kiezen, wat hem een gevoel van verbondenheid geeft.

Naam van het project : Nyx, Naam van de ontwerper : Alex Petunin & Elijah Robineau, Naam van de cliƫnt : YORB DESIGN.

Nyx Servies Voor Kinderen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.