Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichtingsstructuur

Tensegrity Space Frame

Verlichtingsstructuur De Tensegrity Space Frame-lamp maakt gebruik van het RBFuller-principe van 'Less for more' om een armatuur te produceren met alleen de lichtbron en elektrische draad. Tensegrity wordt het structurele middel waardoor beide onderling werken in compressie en spanning om een schijnbaar discontinu lichtveld te produceren dat alleen wordt bepaald door zijn structurele logica. De schaalbaarheid en productie-economie spreken tot een product van eindeloze configuratie waarvan de lichtgevende vorm gracieus de aantrekkingskracht van de zwaartekracht weerstaat met een eenvoud die het paradigma van ons tijdperk bevestigt: meer bereiken met minder.

Naam van het project : Tensegrity Space Frame, Naam van de ontwerper : Michal Maciej Bartosik, Naam van de cliënt : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame Verlichtingsstructuur

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.