Design tijdschrift
Design tijdschrift
Geautomatiseerde Immigratieterminal

CVision MBAS 2

Geautomatiseerde Immigratieterminal MBAS 2 is ontworpen om de aard van beveiligingsproducten te trotseren en intimidatie en angst voor zowel technologische als psychologische aspecten te minimaliseren. Het ontwerp herinterpreteert bekende homecomputerelementen om een gebruikersvriendelijke uitstraling te bieden aan plattelandsbewoners rond de grens met Thailand. Spraak en beeld op het scherm begeleiden gebruikers die voor het eerst stap voor stap door het proces gaan. De dubbele kleurtint op het vingerafdrukkussen geeft duidelijk scanzones aan. MBAS 2 is een uniek product dat tot doel heeft de manier waarop we grenzen overschrijden te veranderen, wat meerdere talen en een vriendelijke niet-discriminerende gebruikerservaring mogelijk maakt.

Naam van het project : CVision MBAS 2, Naam van de ontwerper : Prompong Hakk, Naam van de cli├źnt : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Geautomatiseerde Immigratieterminal

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.