Design tijdschrift
Design tijdschrift
Handgemaakte Klassieke Plafond

Rayon

Handgemaakte Klassieke Plafond Rayon is een handgemaakt plafond van massief eikenhout in een eetkamer voor een particuliere klant in Egypte. Het ontwerp en de uitvoering voor dit kunstwerk in Franse klassieke stijl duurde bijna een jaar. Met de hand gemaakt door Egyptische ambachtslieden is het 4,25 m bij 6,80 m, allemaal bedekt met handgemaakte massief eikenhouten motieven, terwijl satijnglans en patina werden gebruikt om de vintage look te creƫren. Het ontwerpconcept lijkt op een zon met schemerige stralen. De stralen zijn ontworpen om de bladeren en takken te onderscheiden die de flamboyante Franse klassieke flair onderscheiden.

Naam van het project : Rayon, Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliƫnt : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Handgemaakte Klassieke Plafond

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.