Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichtingsarmatuur

Yazz

Verlichtingsarmatuur Yazz is een leuk verlichtingsarmatuur gemaakt van buigbare halfstijve draden waarmee de gebruiker in elke vorm of vorm kan buigen die bij hun stemming past. Het wordt ook geleverd met een aangesloten aansluiting, waardoor het gemakkelijk is om meer dan één apparaat samen te combineren. Yazz is ook esthetisch aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en economisch. Het concept kwam van het idee om verlichting te minimaliseren tot de meest basale essentie als de ultieme uitdrukking van schoonheid zonder de esthetische impactverlichting te verliezen, aangezien industrieel minimalisme op zichzelf kunst is.

Naam van het project : Yazz, Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliënt : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Verlichtingsarmatuur

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.