Design tijdschrift
Design tijdschrift
Universiteitscafé

Ground Cafe

Universiteitscafé Het nieuwe 'Ground'-café dient niet alleen om sociale cohesie te creëren tussen docenten en studenten van de technische school, maar ook om interactie tussen en tussen leden van andere afdelingen van de universiteit te stimuleren. In ons ontwerp hebben we het onopgesmukte betonnen volume van een voormalige seminarruimte betrokken door een palet van walnotenplanken, geperforeerd aluminium en gespleten arduin over de muren, vloer en plafond van de ruimte te leggen.

Naam van het project : Ground Cafe, Naam van de ontwerper : Bentel and Bentel Architects/Planners, Naam van de cliënt : Yale University.

Ground Cafe Universiteitscafé

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.