Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bluetooth Polshorloge

Knotch

Bluetooth Polshorloge Mensen checken hun telefoon meer dan 150 keer per dag. De smartwatches die tegenwoordig zijn ontworpen, zijn gewoon een ander mobiel apparaat binnen het horloge zelf. "Knotch" van Akira Samson Design is een smartwatch waarmee de gebruiker meldingen / gemiste meldingen van de Bluetooth-verbinding met de telefoon kan ontvangen en vibratiefeedback kan geven, zodat mensen minder vaak op hun telefoon kijken. "Knotch" heeft een goede zichtbaarheid en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. "Knotch" is een kosteneffici├źnt horloge, daarom kunnen jongeren die modetrends en geavanceerde technologie willen volgen dit gemakkelijk betalen.

Naam van het project : Knotch, Naam van de ontwerper : Akira Deng, Samson So, Naam van de cli├źnt : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Polshorloge

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een bronzen designprijs in de architectuur-, bouw- en constructiedesignwedstrijd. Je moet zeker de met bronzen bekroonde ontwerpersportfolio zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve architectuur-, bouw- en constructiewerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.