Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel, Schraag, Sokkel

Trifold

Tafel, Schraag, Sokkel De vorm van de Trifold wordt bepaald door een combinatie van driehoekige oppervlakken en een unieke vouwvolgorde. Het heeft een minimalistisch maar toch complex en sculpturaal ontwerp, vanuit elke kijkhoek onthult het een unieke compositie. Het ontwerp kan worden geschaald voor verschillende doeleinden zonder de structurele integriteit in gevaar te brengen. De Trifold is een showcase van digitale fabricagemethoden en het gebruik van nieuwe productietechnologieƫn zoals robotica. Het productieproces is ontwikkeld in samenwerking met een robotfabrikant gespecialiseerd in het vouwen van metalen met 6-assige robots.

Naam van het project : Trifold, Naam van de ontwerper : Max Hauser, Naam van de cliƫnt : .

Trifold Tafel, Schraag, Sokkel

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.