Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

Arch

Ring De ontwerper haalt inspiratie uit de vorm van boogstructuren en regenboog. Twee motieven - een boogvorm en een druppelvorm, worden gecombineerd om een enkele driedimensionale vorm te creëren. Door minimale lijnen en vormen te combineren en eenvoudige en veel voorkomende motieven te gebruiken, is het resultaat een eenvoudige en elegante ring die gedurfd en speels is gemaakt door ruimte te bieden voor energie en ritme om te stromen. Vanuit verschillende hoeken verandert de vorm van de ring - de druppelvorm wordt vanuit de voorkant bekeken, de boogvorm vanuit de zijhoek en een kruis vanuit de tophoek. Dit stimuleert de drager.

Naam van het project : Arch, Naam van de ontwerper : Yumiko Yoshikawa, Naam van de cliënt : Yumiko Yoshikawa.

Arch Ring

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.