Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong is een serie sfeerlampen met een oosterse filosofie. Oosterse esthetiek besteedt veel aandacht aan de relatie tussen virtueel en actueel, vol en leeg. Door de leds subtiel in de metalen paal te verbergen, wordt niet alleen gezorgd voor de leegte en puurheid van de lampenkap, maar onderscheidt Kong zich ook van andere lampen. Ontwerpers ontdekten het haalbare ambacht na meer dan 30 keer experimenten om het licht en de verschillende textuur perfect te presenteren, wat een geweldige lichtervaring mogelijk maakt. Het basisstation ondersteunt draadloos opladen en heeft een USB-poort. Het kan worden in- of uitgeschakeld door gewoon met uw handen te zwaaien.

Keukenkruk

Coupe

Keukenkruk Deze kruk is ontworpen om een neutrale zithouding te behouden. Door het dagelijkse gedrag van mensen te observeren, ontdekte het ontwerpteam dat mensen voor een kortere tijd op krukken moesten zitten, zoals in de keuken zitten voor een korte pauze, wat het team inspireerde om deze kruk specifiek te maken om aan dergelijk gedrag tegemoet te komen. Deze kruk is ontworpen met minimale onderdelen en structuren, waardoor de kruk betaalbaar en kostenefficiënt is voor zowel kopers als verkopers door rekening te houden met de productiviteit van de fabrikanten.

Wasband Binnen

Brooklyn Laundreel

Wasband Binnen Dit is een wasband voor binnengebruik. Compacte behuizing die kleiner is dan een Japanse paperback ziet eruit als een meetlint, gladde afwerking zonder vast te schroeven oppervlak. De riem met een lengte van 4 m heeft in totaal 29 gaten, elk gat kan een kleerhanger vasthouden en vasthouden zonder wasknijpers, het werkt voor sneldrogend. De riem is gemaakt van antibacterieel en schimmelwerend polyurethaan, veilig, schoon en sterk materiaal. Maximale belasting is 15 kg. 2 stuks haak en roterend lichaam maken meervoudig gebruik mogelijk. Klein en eenvoudig, maar dit is erg handig voor binnenshuis wasgoed. Eenvoudige bediening en slimme installatie passen in elk type kamer.

Bank

Shell

Bank De Shell-bank verscheen als een combinatie van contouren van zeeschelpen en modetrends in het imiteren van exoskelettechnologie en 3D-printen. Het doel was om een bank te creëren met het effect van optische illusie. Het moeten de lichte en luchtige meubels zijn die zowel thuis als buitenshuis kunnen worden gebruikt. Om het effect van lichtheid te bereiken werd een web van nylon touwen gebruikt. Zo wordt de hardheid van het karkas gecompenseerd door het weven en de zachtheid van de silhouetlijnen. Een stevige basis onder de hoekdelen van de zitting kan gebruikt worden als bijzettafels en zachte bovenzitjes en kussens maken de compositie af.

Fauteuil

Infinity

Fauteuil De belangrijkste nadruk van het ontwerp van de Infinity fauteuil wordt precies op de rugleuning gelegd. Het is de referentie van het oneindigheidssymbool - een omgekeerd cijfer van acht. Het is alsof het van vorm verandert tijdens het draaien, de dynamiek van de lijnen bepaalt en het oneindigheidsteken in verschillende vlakken herschept. De rugleuning wordt samengetrokken door verschillende elastische banden die een externe lus vormen, die ook terugkeert naar de symboliek van de oneindige cyclus van leven en balans. Een extra nadruk wordt gelegd op unieke beensteunen die de zijdelen van de fauteuil stevig vastzetten en ondersteunen, net als klemmen.

Verlichting

Capsule

Verlichting De vorm van de lamp Capsule herhaalt de vorm van de capsules die zo wijdverspreid zijn in de moderne wereld: medicijnen, architecturale constructies, ruimteschepen, thermosflessen, buizen, tijdcapsules die decennia lang boodschappen doorgeven aan nakomelingen. Het kan van twee soorten zijn: standaard en langwerpig. Lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met verschillende mate van transparantie. Door te binden met nylon touwen krijgt de lamp een handgemaakt effect. Zijn universele vorm was om de eenvoud van fabricage en massaproductie te bepalen. Besparing in het productieproces van de lamp is het belangrijkste voordeel.