Design tijdschrift
Design tijdschrift
Transformationele Fietsenstalling

Smartstreets-Cyclepark™

Transformationele Fietsenstalling Het Smartstreets-Cyclepark is een veelzijdige, gestroomlijnde fietsenstalling voor twee fietsen die binnen enkele minuten past om een snelle verbetering van de fietsparkeervoorzieningen in stedelijke gebieden mogelijk te maken zonder het straatbeeld rommelig te maken. De uitrusting helpt fietsdiefstal te verminderen en kan zelfs in de smalste straten worden geïnstalleerd, waardoor nieuwe waarde wordt vrijgemaakt uit bestaande infrastructuur. De apparatuur is gemaakt van roestvrij staal en kan in een RAL-kleur worden aangepast en kan worden gebrandmerkt voor lokale autoriteiten of sponsors. Het kan ook worden gebruikt om fietsroutes te identificeren. Het kan opnieuw worden geconfigureerd om in elke maat of stijl van kolom te passen.

Trap

U Step

Trap U-traptrap wordt gevormd door twee u-vormige vierkante doosprofielstukken met verschillende afmetingen in elkaar te grijpen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend, mits de maatvoering een drempel niet overschrijdt. De voorbereiding van deze stukken vooraf biedt gemak bij het monteren. Het verpakken en vervoeren van deze rechte stukken wordt ook sterk vereenvoudigd.

Trap

UVine

Trap UVine-wenteltrap wordt gevormd door afwisselend U- en V-vormige kokerprofielen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend omdat er geen middenpaal of omtreksteun nodig is. Door zijn modulaire en veelzijdige structuur zorgt het ontwerp voor gemak tijdens de fabricage, verpakking, transport en installatie.

Houten E-Bike

wooden ebike

Houten E-Bike Het Berlijnse bedrijf Aceteam creëerde de eerste houten e-bike, de taak was om deze op een milieuvriendelijke manier te bouwen. De zoektocht naar een competente samenwerkingspartner was succesvol met de faculteit Houtwetenschappen en Technologie van de Eberswalde University for Sustainable Development. Het idee van Matthias Broda werd werkelijkheid, door de combinatie van CNC-technologie en de kennis van houtmateriaal was de houten e-bike geboren.

Tafellamp

Moon

Tafellamp Deze lamp speelt een actieve rol om mensen van 's ochtends tot' s avonds te begeleiden in een werkruimte. Het is ontworpen met het oog op de werkomgeving van mensen. De draad kan worden aangesloten op een laptopcomputer of een powerbank. De vorm van de maan was gemaakt van driekwart van een cirkel als een stijgend pictogram van een terreinafbeelding gemaakt van roestvrij frame. Het oppervlaktepatroon van de maan herinnert de landingsgids in een ruimteproject. De setting ziet eruit als een sculptuur bij daglicht en een lichtapparaat dat de spanning van het werk 's nachts troost.

Licht

Louvre

Licht Louvre light is een interactieve tafellamp geïnspireerd op het Griekse zomerzonlicht dat gemakkelijk van gesloten luiken door Louvres gaat. Het bestaat uit 20 ringen, 6 van kurk en 14 van plexiglas, die op een speelse manier van volgorde veranderen om diffusie, volume en de uiteindelijke esthetiek van het licht te transformeren naar de voorkeuren en behoeften van de gebruikers. Licht gaat door het materiaal en veroorzaakt diffusie, zodat er geen schaduwen op zichzelf verschijnen, noch op de oppervlakken eromheen. Ringen met verschillende hoogtes bieden de mogelijkheid tot eindeloze combinaties, veilig maatwerk en totale lichtregeling.