Design tijdschrift
Design tijdschrift
Biologische Olijfolie

Epsilon

Biologische Olijfolie De Epsilon-olijfolie is een product in beperkte oplage van biologische olijfgaarden. Het hele productieproces gebeurt met de hand, op traditionele wijze en de olijfolie wordt ongefilterd gebotteld. We hebben dit pakket ontworpen om ervoor te zorgen dat de gevoelige componenten van een zeer voedzaam product zonder enige wijziging door de consument van de fabriek worden ontvangen. We gebruiken de fles Quadrotta beschermd door een wikkel, vastgebonden met leer en geplaatst in een handgemaakte houten kist, verzegeld met zegellak. Zo weten consumenten dat het product zonder tussenkomst rechtstreeks uit de fabriek kwam.

Naam van het project : Epsilon, Naam van de ontwerper : George Gouvianakis, Naam van de cli├źnt : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Biologische Olijfolie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.