Design tijdschrift
Design tijdschrift
Biologische Olijfolie

Epsilon

Biologische Olijfolie De Epsilon-olijfolie is een product in beperkte oplage van biologische olijfgaarden. Het hele productieproces gebeurt met de hand, op traditionele wijze en de olijfolie wordt ongefilterd gebotteld. We hebben dit pakket ontworpen om ervoor te zorgen dat de gevoelige componenten van een zeer voedzaam product zonder enige wijziging door de consument van de fabriek worden ontvangen. We gebruiken de fles Quadrotta beschermd door een wikkel, vastgebonden met leer en geplaatst in een handgemaakte houten kist, verzegeld met zegellak. Zo weten consumenten dat het product zonder tussenkomst rechtstreeks uit de fabriek kwam.

Naam van het project : Epsilon, Naam van de ontwerper : George Gouvianakis, Naam van de cliƫnt : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Biologische Olijfolie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.