Design tijdschrift
Design tijdschrift
Houten Spel

BlindBox

Houten Spel BlindBox is een houten spel dat puzzels combineert met geheugenspellen en het gevoel zoals horen en aanraken versterkt. Het is een turn-based game voor twee spelers. De speler die zijn / haar eigen knikkers verzamelt voordat de andere speler wint. Horizontale laden worden door spelers verplaatst om de gaten in het midden ervan uit te lijnen om verticale paden te creëren zodat knikkers naar beneden kunnen vallen. knikkers gaan naar.

Naam van het project : BlindBox, Naam van de ontwerper : Ufuk Bircan Özkan, Naam van de cliënt : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Houten Spel

Dit goede ontwerp is een winnaar van een designprijs in de wedstrijd voor verpakkingsontwerp. Je moet zeker de ontwerpportfolio van bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor verpakkingen te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.